Samstag, 1. Dezember 2012

Pimientos de Padrón met geroosterd focaccia brood en chorizo worst


Pimientos de Padrón met geroosterd focaccia brood en chorizo worst

Weer is een ander recept die je met de Pimientos de Padrón tapas paprikatjes van westlandpeppers kunt maken. Bak de de in kleine stukjes gesneden chorizo worst in een flinke koekenpan in olijfolie. Na een minuut of 5 voeg je de Padrón er bij, in dit geval mag je de steeltjes verwijderen.Ondertussen rooster je het focaccia brood, heb je dit niet voor handen dan kun je ook wat halve wit broodjes roosteren.Strooi er wat zee zout over als de de worst en de Padrón paprikatjes gaar zijn. Beleg nu met de worst en de Padrón paprikatjes de geroosterde broodjes,en je kan genieten van deze bijzondere combinatie.

nodig

olijfolie
chorizo worst
200g Pimientos de Padrón
4 sneetjes focaccia brood
zeezout

Eet smakelijk westlandpeppers

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen