Mittwoch, 3. April 2013

Gegrilde snack paprika's met roomkaas vulling

Gegrilde snack paprika's met roomkaas vulling

Voeg de roomkaas, zure room, de gesneden sjalot, de limoensap, en de koriander in een kleine kom en meng dit goed door elkaar heen. Gebruik om het lekker fijn te krijgen een staafmixer. Snijd nu de snackpaprika’s in de lengte door de helft en vul deze snackpaprika’s met de gemixte producten.Gril nu de snackpaprika’s op een grillplaat totdat de kaas van boven wat bruin begint te worden.
Serveer nu de snackpaprika’s met een beetje habanero saus van Westlandpeppers om naar smaak wat ''pit'' toe te voegen.

Binnenkort is de habanero saus van Westlandpeppers verkrijgbaar in de webshop!

Nodig
1 verpakking roomkaas
2 eetlepels zure room
1 gesneden sjalot
2 eetlepels limoensap
2 eetlepels koriander
5/6 snackpaprika’s
Een beetje habanero saus van Westlandpeppers

Eet smakelijk westlandpeppers

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen