Sonntag, 7. April 2013

Pasta penne met Corno di Toro en Jalapeño

Pasta penne met Corno di Toro en Jalapeño


Dit is een lekker snel recept met de corno di toro van westlandpeppers die wat pittiger gemaakt kan worden met een Jalapeno peper. Bak de fijn gesneden corno di toro in olijfolie, en kruid (naar eigen smaak) met peper en zout. Snij nu de courgette en teentjes knoflook in fijne stukjes en bak deze ook in olijfolie samen met de stukjes corno di toro. Bepaal nu met het toevoegen van stukjes jalapeno hoe pittig je het wilt maken. Meng nu de pasta penne die je ook al op het het vuur had staan met de gebakken corno di toro en de andere ingrediënten en kruid het eventueel nog wat bij. Garneer het af met de Parmezaanse kaas en basilicum. De van oorsprong uit italie komende groene dunwandige corno di toro paprika's zijn bij uitstek geschikt voor dit italian style gerecht. 

nodig
pak penne pasta
3 Corno di Toro
1 Jalapeño
½ courgette
2 teentjes knoflook
Parmezaanse kaas
Peper en zout

Eet smakelijk westlandpeppers

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen